MASTERS EXPO 2024

  • 12/12/2024 - 16/12/2024
  • RAI Amsterdam

MASTERS EXPO is Europa’s meest exclusieve zakenbeurs en focust op vakmanschap, innovatie en ondernemerschap.

Circa 400 bijzondere (familie)bedrijven uit bijna 20 verschillende branches – van business tot vastgoed, van auto’s tot design en van horlogerie tot boten – betreden de beursvloer om zaken te doen, te netwerken en elkaar te treffen.

Bezoek hier de website van MASTERS EXPO.

MASTERS EXPO logo

Wij verzorgen jouw beursstand op maat

Neem je deel aan de beurs? Contacteer ons voor een vrijblijvend ontwerp op maat.

MASTERS EXPO – Capital Of Great Business

THE COLOURFUL EDITION
Vijf dagen lang wordt RAI Amsterdam ingekleurd met ondernemingszin op een oppervlakte van 40.000 vierkante meter. De beurs ziet en biedt kansen voor sustainable en future proof premium businesses, die trendsettend en verbindend zijn. De eenentwintigste editie draagt het thema ‘The Colourful Edition’: de talloze lanceringen en noviteiten dit jaar van prestigieuze wereldmerken zijn de wegwijzers naar een verscheidenheid aan markten, mensen en mogelijkheden.

VAN KUNST TOT TECH
Gericht op de duurzame ontwikkeling van technologie laat MASTERS EXPO dit jaar opvallend veel innovatie zien op het gebied van transport, vastgoed, reizen en gadgets. Naast bekende designers, kunstenaars en grote projectontwikkelingen zijn ook de Nederlandse botenbouwers ruim vertegenwoordigd.

UNIEK BEURSCONCEPT
Het spraakmakende aanbod aan gastronomie, live entertainment, podcastopnames, kunst en design zorgt voor het meest unieke beursconcept van Europa. Musici, dansers, zangers, proeverijen, intieme podia en live kunst: overal valt wat te beleven. En voor iedereen. Genieten van een heerlijke lunch of diner kan op een recordaantal verrassende culinaire hotspots.

Zaakvoerder Fred en een medewerkster bespreken een ontwerp

Een beursstand nodig?

Expo Z standenbouw is dé partner voor het ontwerpen en realiseren van uw creatieve beursstand. De aanmaak en ontwikkeling van uw stand gebeurt in ons eigen atelier in Westmalle, Antwerpen.

Als standenbouwer bieden wij u tevens verhuur van beursmateriaal uit eigen beheer, zoals meubilair, audio/video materiaal, LED schermen en nog veel meer. Belettering en prints worden gemaakt in onze eigen printstudio.

Uw stand wordt door eigen mensen geplaatst op nationale en internationale beurzen door gans Europa.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief en laat je inspireren.